GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

 

ŞEHİTKAMİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

 

 

 

-Başvurular E-devlet üzerinden alınacaktır.

 

-En Az Lisans Mezunu adaylar başvuru yapabilecektir. Ancak, ihtiyaç halinde değerlendirilmek üzere; İlahiyat Ön Lisans ve Çocuk Gelişimi Ön Lisans Bölümü Mezunları da başvuru yapabilecektir.

 

-Başvurular 18/08/2021 tarihi itibarı ile alınmaya başlanacak, yıl boyunca başvuru yapılabilecektir. Ancak, ilk aşamada yapılan başvuruların listesi alınacak ve öncelikli olarak değerlendirilecektir. İhtiyaç halinde sistem üzerinden yeni listeler alınacaktır.

 

-İlk aşama başvuruların listeleri 18/08/2021 Çarsamba günü başlayıp, 31/08/2021 Salı Günü Saat 24:00'a kadar başvuru yapanlar arasından alınacaktır.

 

18/08/2021 tarihinden önce yapılan başvurular dikkate alınmayacak ve sistemden silinecektir. ((18/08/2021 tarihinden önce başvuru yapan adayların, bu tarih itibariyle başvurularını güncellemeleri gerekmektedir.)

 

-Görevlendirmeler, müracaat esnasında sisteme yansıyan KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak,  branş bazında sıralamalar (P121, P120 ve P10) puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

 

-KPSS'ye girmeyen adaylar da başvuru yapabilecektir. .

 

-Üniversitelerin tüm fakültelerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecektir. Ancak eğitim fakültesi ve fen edebiyat fakültesi (formasyonlu) mezunlar birinci öncelikli olarak değerlendirilecek,  fen edebiyat fakültesi, (formasyonu olmayan) diğer fakülte mezunları ihtiyaç durumuna göre olarak değerlendirilecektir.

 

-Öncelik durumda sıkıntı yaşanmaması adına öğrenim durumuna göre bilgiler sisteme eksiksiz olarak girilecektir. Bilgilerinde tutarsızlık olan veya yanlış beyanda bulunan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. 

 

-Görevlendirilecek erkek adayların 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde askerlik ile ilişiğinin olmaması gerekmektedir.

 

-Dönem başı itibarı ile görevlendirilen adaylar telefonla veya SMS ile bilgilendirilecek, belirtilen gün ve saatte, istenilen evraklarla birlikte görevlendirme için gelmeyen adaylara tekrar dönüş yapılmayacak ve görevi iptal edilecektir. Ayrıca görevlendirme yapılan okullara gitmek istemeyen adaylara yıl içerisinde yeniden görev verilmeyecektir.

 

 

 

İSTENİLEN EVRAKLAR

 

Diploma Aslı ve Fotokopisi (E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

 

Formasyon veya tezsiz yüksek lisans aslı ve fotokopisi

 

Kimlik Fotokopisi

 

Adli Sicil Kaydı (E-devlet çıktısı kabul edilecektir)

 

Askerlik durum Belgesi (Erkek adaylar içindir/E-devlet çıktısı kabul edilecektir.) 

 

            TERCİH YAPARKEN ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

 

 

 

-Adayların birinci tercihlerini mezun oldukları programa uygun olan branşta yapmaları zorunludur.  Mezun olduğu programa uygun olmayan veya tercih ettiği branşa ait ek belgesi (sertifika, kurs bitirme belgesi vs.) bulunmayan adayların yaptığı tercihler zorunlu olmadıkça değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

-Görevlendirmelerde adayın öncelikli ilçe tercihi dikkate alınacaktır. (Örneğin ilk tercihinde farklı bir ilçeyi tercih eden aday Şehitkamil ilçesinde listeye alınmayacaktır.)

 

Adaylar birden fazla tercih yapacaksa, mümkün olduğunca mezun olduğu programa uygun branşların tercih edilmesi gerekmektedir.

 

Yaprak Mah. Sinler Sk. No20 Şehitkamil Gaziantep - 0342 323 24 40

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.