GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİN BAŞLAMASI NEDENİYLE, İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ALİ DURSUN, OSMAN GAZİ İLK/ORTAOKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

2017/2018 Eğitim öğretim yılı açılışı münasebetiyle ilçe Kaymakamımız Sayın Ali DURSUN Osman Gazi İlk/Ortaokulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarete İlçe Kaymakamımız Sayın Ali DURSUN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YAĞCI, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Abdullah DAĞLI, Okul Müdürümüz Sayın Metin DALKILIÇ, Okul idaresi, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİN BAŞLAMASI NEDENİYLE, İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ALİ DURSUN, OSMAN GAZİ İLK/ORTAOKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

İlçe Kaymakamımız Sayın Ali DURSUN öğretmenlerle bir araya gelerek 2017/2018 eğitim öğretim yılı 2. Döneminin tüm milletimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlar getirmesini temenni etti. Ayrıca bu önemli günde öğretmenlerimizle bir arada bulunmanın mutluluğunu hissettiğini ve öğretmenlik mesleğinin diğer mesleklerden insan yetiştirme açısından farklı olduğunu dile getirdi. Öğretmenlerin yetiştirdiği öğrencilerine vatan ve millet sevgisini aşılamaları sonucunda bugün Afrin’ de vatanı uğruna canını seve seve feda edecek kadar yüksek duygulara sahip ve şehitlik mertebesine erişmeyi onur bilen çocukların yetiştirildiğini beyan etti. Bu duygulara sahip insanlar yetiştirmenin kutsal öğretmenlik mesleği için onur olduğunu, vatanın müdafaası ve milletin birliği için bunun acıyı beraberinde getirse de elzem olduğunu ifade etti.

Uyuşturucuyla mücadele konusuna değinen Sayın Ali DURSUN çocuklarımızı uyuşturucu bağımlılığından uzaklaştırmak hususunda tüm idari birimlerimizle birlikte gayret gösterdiklerini belirtti. Uyuşturucuyla mücadele konusunda sonuç elde etmenin en kolay ve etkili yolun öğretmenler vasıtasıyla olacağını dile getirdi.

     Toplantı sonrası İlçe Kaymakamımız Sayın Ali DURSUN, resim yeteneği olan emsalleri arasında öne çıkmış, başarılı öğrencilerimizi ödüllendirdi.

06-02-201806-02-201806-02-201806-02-2018

Yaprak Mah. Sinler Sk. No20 Şehitkamil Gaziantep - 0342 323 24 40

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.