GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM AÇILIŞ TÖRENİ, MAHMUT HÜMAYUN ORTAOKULUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı ikinci döneminin başlaması münasebetiyle Mahmut Hümayun Özhelvacı Ortaokulunda düzenlenen programa Vali Yardımcımız Sayın Halil Uyumaz, Şehitkamil Kaymakamımız Sayın Ali DURSUN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz METE, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YAĞCI, protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM AÇILIŞ TÖRENİ, MAHMUT HÜMAYUN ORTAOKULUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

 Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Yardımcımız Sayın Halil Uyumaz: ‘’Öncelikle Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen askerlerimizi rahmetle anıyor ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemini siz öğrencilerimizle birlikte bizlerde heyecanla karşılıyoruz. Şehrimizde bugün itibari ile 511 bin Türk 67 bin Suriyeli olmak üzere toplam 578 bin öğrencimiz, 26 bin öğretmenimiz tekrar ders başı yapacaklar. Bu vesile ile 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin başarılı, huzurlu ve sağlıklı geçmesi temennisi ile hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.’’ dedi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz Mete programdaki konuşmalarında: ‘’ Başta Zeytin Dalı Harekatında bu vatan için bizler için şehit düşen askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim bu eğitim sürecindeki en önemli amaçlarımızdan biri dürüst, milletini, bayrağını, vatanını seven, tüm bunlara sahip çıkan, dinini, diyanetini bilen nesiller yetiştirmektir. Tüm bunları yaparken sizler için eğitim faaliyetlerinin daha verimli ve sağlıklı yürümesi adına daha iyi daha güvenli eğitim ortamları oluşturmaya devam ediyoruz. Oluşturduğumuz bu eğitim ortamlarında öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılı, huzurlu, sağlıklı bir eğitim öğretim dönemi diliyor, öğrencilerimizin birinci dönemden daha başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum.’’ dedi. 

06-02-201806-02-201806-02-201806-02-2018

Yaprak Mah. Sinler Sk. No20 Şehitkamil Gaziantep - 0342 323 24 40

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.